YOBANY byter namn till Angelis & Hansen

Angelis & Hansen är ett svenskt säkerhetsföretag som startades 2019 av Carolina Angelis och Leif Hansen. Vårt uppdrag är att stödja företag, myndigheter och organisationer med informationssäkerhet och vårt fokus ligger framförallt på människan.

”Det finns inga tekniska lösningar som inte har sårbarheter och den största sårbarheten är människan”

Angelis & Hansen är sprunget ur YOBANY som grundades 2016. Våra kunder återfinns inom många olika branscher som exempelvis energi, säkerhet, försvar, telekom, media, forskning och utveckling. 

Vi vill bidra till ett proaktivt säkerhetsarbete i samhället och därför har vi valt att specialisera oss inom Säkerhetsskydd och Utbildning.

Ni är välkomna att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er eller för att få referenser relevanta för er verksamhet.

Carolina Angelis har varit verksam inom den svenska underrättelsetjänsten i närmare 20 år och har även arbetat flera år på Saab som Director Security Analysis. Hon har en unik erfarenhet och därmed god förståelse för de inhämtningsmetoder som används för att bedriva underrättelseinhämtning /spionage mot svenska intressen.

Carolina anlitas frekvent som föreläsare vid internationella konferenser men också av företag och myndigheter för att höja kunskap och säkerhetsmedvetande kring hur man motverkar spionage och informationsförlust.

2019 nominerades Carolina Angelis till en av Europas 50 mest inflytelserika kvinnor inom cybersäkerhet av SC MagazineUK.

+46 733 78 2826

carolina@angelishansen.se

Leif Hansen har arbetat med kommunikation i olika former i mer än 20 år och har en gedigen erfarenhet inom säkerhetsskydd både i Sverige och internationellt.

Leifs fokus är personbedömningar och informationssäkerhet med människan i centrum för att skydda den information och de verksamheter som är av betydelse för Sveriges säkerhet mot spionage, sabotage, terroristbrott och andra hot.

Utöver informationssäkerhet föreläser Leif i interkulturell kommunikation.

+46 708 88 9875

leif@angelishansen.se